HTML

SlipKnoT Hungary

Slipknot-ról szóló információk, hírek, érdekességek ... Elérhetőség: slipknotbloghu@gmail.com

Galéria

A SlipKnoT visszatér

2011.03.18. 18:24 :: JRtelecaster

A SlipKnoT visszate'r

Ha még nem tudnátok, 2011-ben a Slipknot zenekar fellép a Sonisphere fesztiválon több országban. (pl.:Bulgária, Svájc, Finnország, Svédország, Franciaország, Brazília…)  Nyilván mindenki kíváncsi, hogy basszusgitáros nélkül hogyan léphetne fel egy metálbanda. Nemrég tudtuk meg, hogy a Slipknot zenekar felkérte a legelső basszusgitárosát Donnie Steele-t a poszt betöltésére, a nyári európai, és brazíliai koncertjeik erejéig.(Donnie közreműködött a Mate Feed Kill Repeat albumban.) 

A zenekar elmagyarázta, hogy nem szerettek volna egy teljesen kívülállót Paul helyett. Ráadásul Donnie a korai időkben zenélt a bandában, és Paul barátja volt, így nem tudtak jobb módot találni a megemlékezésre. Ezenkívül azt is elmondta a banda, hogy nagyon várják már, hogy nyáron újra színpadra léphessenek.

 

 

 

Természetesen nagyon örülünk, hogy ismét zenélni fog az együttes, és reméljük, hogy pár éven belül ismét láthatjuk őket a hazánkban is.


 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert feed nyár slipknot kill paul 2011 visszatér mate repeat donnie gray steele sonisphere

A bejegyzés trackback címe:

https://slipknot.blog.hu/api/trackback/id/tr662750803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása